Elena ASTASHEVA

25/07/1981 tot 29/08/2019
Rouwbrief: 

Reacties

Aan Raymond en familie, héél veel sterkte in dit véél te vroege heengaan. Woorden als troost zijn er bijna niet, het is gewoon onbegrijpelijk en onaanvaardbaar om op deze jonge leeftijd heen te gaan, dit is zo moeilijk te bevatten... De tijd zal het verdriet een beetje doen wegvloeien, maar de herinnering aan deze bijzondere vrouw zal er altijd blijven. Het is makkelijk gezegd, ik besef dat, maar probeer jullie op te trekken aan de mooie momenten die jullie samen gehad hebben, het ene moment zal dit beter lukken dan het ander... En weet dat jullie elkaar ooit terug gaan zien ! Héél veel sterkte en mijn diepste genegenheid. Rudy Dewitte, lid RREC Flemisch Section en INSR

Dear Raymond and family, I hope that in time the everlasting memories of those beautiful moments with Elena, your wife, daughter, sister... will outgrow the pain of your premature loss. Johan Vanden Bergh, RREC.

Beste Raymond,
Veel sterkte in deze moeilijke dagen...
Vanwege het Cuyx-Team

Beste familie,
Veel lichtpuntjes in deze duisternis en sterkte gewenst bij dit groot gemis!
Mannu en Linda Dox-Degeest

Beste Raymond en familie,
Gecondoleerd en veel sterkte in deze moeilijke tijd...

Raymond en familie
Wij willen onze oprechte deelneming betuigen bij het overlijden van je echtgenoot, dochter, zus
Moge de mooie herinneringen aan haar voor jullie een troost bieden in de toekomst. Veel sterkte gewenst in deze moeilijke dagen.
Hartverwarmende groeten vanuit Vlamertinge
Coppens Caroline, Eddy Doise + , Denise Decommer, Huyghe Evelyne, Huyghe Steve, Doise Annabel

Beste Raymond,
we waren enorm geschrokken toen we dit nieuws vernamen , veel te jong , veel te vroeg.Woorden schieten tekort , we wensen je veel sterkte en veel moed de komende tijd .
Heel veel liefs van ons Begga en Luc

Beste Raymond, ik vernam zopas het verschrikkelijke nieuws van het overlijden van je geliefde vrouw. Ik wens jou en je familie heel veel sterkte in deze moeilijke periode. Innige deelneming. Ruud

Beste Raymond,
We leven met jou en de familie van Elena mee. Mogen alle mooie en ontroerende momenten die jullie samen mochten beleven een plaats in jullie harten veroveren en hopelijk in de toekomst een glimlach op jullie gezichten toveren. Veel sterkte en moed.
Karin Jans & Stefan Berden

Heel veel sterkte met het verlies van jullie mooie Elena .

Beste Raymond,
Gecondoleerd met het verlies van Elena.
Veel sterkte in deze moeilijke tijd.

“Sterven doe je niet ineens, maar af en toe een beetje. En alle beetjes die je stierf , vreemd, maar die vergeet je. Je zegt: ik ben wat moe. Maar op een keer, ben je aan je laatste eindjes toe.” ( Toon Hermans.

Pagina's

Reactie toevoegen

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • Adressen van webpagina's en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.

Bestel bloemen

CAPTCHA
Deze opdracht is om te testen of u een mens of robot bent.
© 2020 Mathei Uitvaartcentrum

Website door Publivisie
Cookies en privacy