Rita ADONS

24/09/1945 tot 12/07/2020
Rouwbrief: 

Reacties

Dag Rita,
Is het laatste wat ik nog tegen je heb gezegd, niet als zijnde "hey" maar "alles is gezegd" Zowat 25 jaar geleden kwamen we elkander tegen op de manége bij Rob en Irene te Kortessem zou het wezen. Het waren fijne jaren ondanks soms met bezwaren. je zorgde ervoor dat meerdere zielige dieren mij konden plezieren.
Je leek een harde bolster bij momenten maar wie de moeite deed zag ook jou teerste wensen. Altijd zijn we contact blijven houden en zowaar was jij de enige die in mijn zeer moeilijke tijd me recht wist te houden! Je liefde voor het paard en vele dieren was alvast zeer oprecht en 'k hoop dat iemand dit verder zet, wat zou zijn terecht.
Jou subtiel en steeds weer optimistisch gebaar samen met je droge humorgehalte was hierbij ongenaakbaar.
je laatste vraag was nog : is alles ok met Laira. Ze was jou heel genegen want ze had als puppy nog mee op jou schoot in je auto meegereden en dankzij jou mag ik nu de liefde van haar nog steeds elke dag meenemen. Telkens je hier bij ons kwam moest je je neus beschermen want je wist dat Laira in al haar glorie deze wou verkennen wees gerust ik zal haar tot de laatste dag verwennen. We hadden nog geregeld : een taxi kwam je ophalen om Laira nog eens te zien...'tkon iet meer 't was te laat misschien...ja 't was te laat en hierbij was geen baat. dusver heb ik je ook niet echt zelfs niet bij voorbaat kunnen danken dus bij deze. 'k Ga er niet zijn op jou festijn dat laat ik over aan diegenen die denken jou waard te zijn.
dag Rita
Laira + de rest van de beestenboel en hun baasje

Innige deelneming en veel sterkte.
Elke Bruyninx
Pedicure

Wij wensen u allen heel veel sterkte in deze moeilijke dagen. Laat de vele mooie momenten die jullie samen beleefden een steun zijn voor de toekomst.

Mijn oprecht medeleven bij dit verlies. Veel troost en sterkte in deze moeilijke tijd.

Pagina's

Reactie toevoegen

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • Adressen van webpagina's en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.

Bestel bloemen

CAPTCHA
Deze opdracht is om te testen of u een mens of robot bent.
© 2020 Mathei Uitvaartcentrum

Website door Publivisie
Cookies en privacy